img 1801s
Επίσκεψη της ΣΤ’ τάξης στο Οχυρό Ρούπελ.
16 Νοεμβρίου, 2014
p2110007s
Επιμορφωτική δράση με θέμα: “Τα ορυκτά της Ελλάδας”
16 Νοεμβρίου, 2014

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

Το Σχολείο μας, πιστό στον προσανατολισμό του για υποστήριξη όλων των πρωτοβουλιών του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Νεάπολης Συκεών, συμμετέχει και φέτος σε αυτό με πολλαπλές δράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή του Σχολείου μας εμπεριέχει: α) τέσσερις θεατρικές παραστάσεις, β) μία δράση με παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius στο οποίο συμμετείχαμε (παράλληλα στη δράση αυτή θα παρουσιαστούν από τους μαθητές τραγούδια και παραδοσιακοί χοροί  από τη χορωδία και το χορευτικό αντίστοιχα του Σχολείου)  και γ) συμμετοχή με έργα μαθητών στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών που θα διοργανωθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Τέλος, επισημαίνουμε και τη συμμετοχή εκπαιδευτικού του Σχολείου μας  -του κ. Βράκα Δ.- στην Οργανωτική του Επιτροπή.

Για περισσότερα βλ.http://www.sykies.gr/web/guest/annanc?p_p_id=bs_news&p_p_action=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=2&_bs_news_struts_action=%2Fext%2Fnews%2Fload&_bs_news_mainid=17556&_bs_news_loadaction=view&_bs_news_redirect=%2Fweb%2Fguest%2Fhome

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Νεάπολης Συκεών.
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.
Read more